Burberry

BURBERRY "The City" Gold BU9203

BURBERRY "The City" seriens mindste urmodel 9203 med en urkasse på 26mm og kun 7mm tykkelse. Urkasse, urkrans og krone er alle guldfarvet med et fint indgraveret BURBERRY mønster på urkronen. Urværket er schweizisk quartz med time-, minut og sekundviser
Specialpris 1.899,00 kr
Pris: 2.499,00 kr

Ikke på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

 

BURBERRY "The City" er seriens mindste urmodel med en urkasse på 26mm og kun 7mm tykkelse. Urkasse, urkrans og krone er alle guldfarvet med et fint indgraveret BURBERRY mønster på urkronen. Urværket er et schweizisk quartz med time-, minut- og sekundviser ligeledes i guld,  mens urskiven har en sølvmønstret baggrund. Urkæden er guldfarvet med facetslebet lænke, og har en elegant lukkemekanisme med "BURBERRY" graveret ind i lukkespændet. Absolut et rigtigt fint ur, specielt hvis man søger et mindre ur som man kan bære diskret på armen.

Armlænken kortes ned ved at tage det ønskede antal led ud af armlænken, så den kommer til at sidde perfekt på håndleddet. 

BURBERRY er et vaskeægte britisk stil ikon som daterer sig tilbage til 1856, hvor stifter Thomas Burberry grundlægger det verdenskendte brand - kendt for sine klassiske tøjsnit, britisk elegance og stil, som aldrig går af mode. Fra starten producerede Burberry blandt andet militæruniformer og tøj til polarudforskning. I moderne tid er det dog mest de ikoniske tørklæder, tasker og jakker som mærket er kendt for over hele verden. Når vi kommer til designet af ure sker dette ligeledes med sikker hånd.

Urproduktionen startede tilbage i 1990´erne, og senere har mærket indgået samarbejde med FOSSIL, også et meget anerkendt urmærke, om at udvikle og producere ure til herrer og damer. Alle ure er med schweizisk urværk og sapphire glas, og der er kælet for rigtig mange detaljer i alle ure. BURBERRY's latinske slogan "Prorsum" betyder FREMAD, hvilket er meget symbolsk for et ur.

Uret leveres i en utrolig smuk urboks med BURBERRY logo og navn - en perfekt gave til hende eller som personlig forkælelse. 

 

 

 

 

 

Yderligere information

FinishGuld
KønDame
GlasSafirglas
Urkasse diameter23-28mm
Urskivens farveGuld
RemtypeLænke
RemfarveGuld
Farve urkasseGuld
UrværkSchweizisk quartz
Vandtryk/ATM5 ATM

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

Tilbud
presale
LLARSEN CAROLINE Watch Shiny Gold
LLARSEN
Specialpris 724,50 kr
Pris: 1.449,00 kr
50%