Burberry

BURBERRY "The City" BU9115

BURBERRY "The City" Gold er et rigtigt luksus designerur med urkasse på 34mm og 8 mm tykkelse. Urkasse er sølvfarvet med en urkrans i guld
Specialpris 2.199,00 kr
Pris: 3.699,00 kr

Varen er på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

BURBERRY er et vaskeægte britisk stil ikon som daterer sig tilbage til 1856, hvor stifter Thomas Burberry grundlægger det verdenskendte brand - kendt for sine klassiske tøjsnit, britisk elegance og stil, som aldrig går af mode. Fra starten producerede Buerberry blandt andet militæruniformer og tøj til polarudforskning. I moderne tid er det dog mest de ikoniske tørklæder, tasker og jakker som mærket er kendt for over hele verden, og når vi kommer til designet af ure sker dette ligeledes med sikker hånd. Urproduktionen startede tilbage i 1990´erne og senere har mærket indgået samarbejde med FOSSIL, også meget anerkendt urmærke, om at udvikle og producere ure til herrer og damer. Alle ure er med schweizisk urværk og sapphire glas og der er kælet for rigtig mange detaljer i alle ure. BURBERRY latinske slogan "Prorsum" betyder FREMAD, hvilket er meget symbolsk for et ur.

BURBERRY "The City" Gold er et rigtigt luksus designerur med urkasse på 34mm og 8 mm tykkelse. Urkasse er sølvfarvet med en urkrans i guld. Urkrone har et fint BURBERRY mønster indgraveret. Urværket er schweizisk quartz urværk med time-, minut og sekundviser i guld. Urskiven har en sølvmønstret baggrund med datovisning ud for "3". Urlænken er 2 farvet facetslebet med en rigtig god lukkemekanisme og "BURBERRY" graveret ind i lukkespændet. Absolut et rigtigt elegant ur som vil klæde enhver arm.

Armlænken kortes ned ved at tage det ønskede antal led ud af armlænken, så den kommer til at sidder perfekt på håndleddet. 

Uret leveres i en utrolig smuk urboks med BURBERRY logo og navn - en perfekt gave til hende eller som personlig forkælelse. 

 

 

Yderligere information

FinishGuld
KønDame
GlasSafirglas
Urkasse diameter34-35 mm
Urskivens farveSølv
RemLænke
RemfarveFlervfarvet
Farve urkasseSølv
UrværkSchweizisk quartz
Vandtryk/ATM5 ATM

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

38%
Tilbud
presale
KLARF CLASSIC WHITE & ROSE GOLD
Specialpris 599,00 kr
Pris: 959,00 kr
Tilbud
presale
LLARSEN HELENA Gold Watch
25%
Tilbud
presale
TISSOT Cera White Diamond
Specialpris 2.499,00 kr
Pris: 3.354,00 kr
25%
Tilbud
presale
TISSOT Cera Black Diamond
Specialpris 2.499,00 kr
Pris: 3.354,00 kr