Burberry

BURBERRY "The City" BU9115

BURBERRY "The City" Gold er et rigtigt luksus designerur med urkasse på 34mm og 8mm tykkelse. Urkasse er sølvfarvet med en urkrans i guld
Specialpris 1.999,00 kr
Pris: 3.699,00 kr

Ikke på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

 

BURBERRY "The City" Gold er et rigtigt luksus designerur med urkasse på 34mm og 8mm tykkelse. Urkasse er sølvfarvet med en urkrans i guld. Urkronen har et fint BURBERRY mønster indgraveret. Urværket er et schweizisk quartz urværk med time-, minut- og sekundviser i guld. Urskiven har en sølvmønstret baggrund med datovisning ud for "3". Urlænken er 2 farvet facetslebet med en rigtig god lukkemekanisme og "BURBERRY" graveret ind i lukkespændet. Absolut et rigtigt elegant ur, som vil klæde enhver arm.

Armlænken kortes ned ved at tage det ønskede antal led ud af armlænken, så den kommer til at sidde perfekt på håndleddet. 

BURBERRY er et vaskeægte britisk stil ikon som daterer sig tilbage til 1856, hvor stifter Thomas Burberry grundlægger det verdenskendte brand - kendt for sine klassiske tøjsnit, britisk elegance og stil, som aldrig går af mode. Fra starten producerede Burberry blandt andet militæruniformer og tøj til polarudforskning. I moderne tid er det dog mest de ikoniske tørklæder, tasker og jakker som mærket er kendt for over hele verden. Når vi kommer til designet af ure sker dette ligeledes med sikker hånd.

Urproduktionen startede tilbage i 1990´erne, og senere har mærket indgået samarbejde med FOSSIL, også et meget anerkendt urmærke, om at udvikle og producere ure til herrer og damer. Alle ure er med schweizisk urværk og sapphire glas, og der er kælet for rigtig mange detaljer i alle ure. BURBERRY's latinske slogan "Prorsum" betyder FREMAD, hvilket er meget symbolsk for et ur.

Uret leveres i en utrolig smuk urboks med BURBERRY logo og navn - en perfekt gave til hende eller som personlig forkælelse. 

 

 

Yderligere information

FinishGuld
KønDame
GlasSafirglas
Urkasse diameter34-35 mm
Urskivens farveSølv
RemtypeLænke
RemfarveFlervfarvet
Farve urkasseSølv
UrværkSchweizisk quartz
Vandtryk/ATM5 ATM

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

Tilbud
presale
TISSOT Cera White Diamond
TISSOT
Specialpris 1.999,00 kr
Pris: 3.354,00 kr
40%
Tilbud
presale
TISSOT Cera Black Diamond
TISSOT
Specialpris 2.499,00 kr
Pris: 3.354,00 kr
25%