Burberry

BURBERRY "The City" BU9035

BURBERRY "The City" ur er et klassisk dameur med stor urkasse på 38mm og 8mm tykkelse. Urkasse, urkrans og krone er alle i blankpoleret stål med et fint indgraveret BURBERRY mønster på urkronen.
Specialpris 1.849,00 kr
Pris: 2.249,00 kr

Varen er på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

BURBERRY er et vaskeægte britisk stil ikon som daterer sig tilbage til 1856, hvor stifter Thomas Burberry grundlægger det verdenskendte brand - kendt for sine klassiske tøjsnit, britisk elegance og stil, som aldrig går af mode. Fra starten producerede Burberry blandt andet militæruniformer og tøj til polarudforskning. I moderne tid er det dog mest de ikoniske tørklæder, tasker og jakker som mærket er kendt for over hele verden. Når vi kommer til designet af ure sker dette ligeledes med sikker hånd.

Urproduktionen startede tilbage i 1990´erne, og senere har mærket indgået samarbejde med FOSSIL, også et meget anerkendt urmærke, om at udvikle og producere ure til herrer og damer. Alle ure er med schweizisk urværk og sapphire glas, og der er kælet for rigtig mange detaljer i alle ure. BURBERRY's latinske slogan "Prorsum" betyder FREMAD, hvilket er meget symbolsk for et ur.

BURBERRY "The City" ur er et klassisk dameur med stor urkasse på 38mm og 8mm tykkelse. Urkasse, urkrans og krone er alle i blankpoleret stål med et fint indgraveret BURBERRY mønster på urkronen. Urværket er et schweizisk quartz med time-, minut- og sekundviser i stål. Urskiven har et grå/sølvmønstret baggrund med datovisning ud for "3". Urlænken er fint facetslebet med en elegant lukkemekanisme og "BURBERRY" indgraveret i lukkespændet. Armlænken kortes ned ved at tage det ønskede antal led ud af armlænken, så uret kommer til at sidder perfekt på håndleddet. 

Uret leveres i en utrolig smuk urboks med BURBERRY logo og navn - en perfekt gave til hende eller som personlig forkælelse. 

 

 

 

 

 

Yderligere information

FinishRustfrit stål
KønDame
GlasSafirglas
Urkasse diameter38-39 mm
Urskivens farveSølv
RemtypeLænke
RemfarveStål
Farve urkasseStål
UrværkSchweizisk quartz
Vandtryk/ATM5 ATM

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

presale
PAGANI DESIGN PD1802 Silver Classic
PAGANI DESIGN
Specialpris 249,50 kr
Pris: 499,00 kr
50%
Tilbud
presale
TISSOT Cera White Diamond
TISSOT
Specialpris 1.999,00 kr
Pris: 3.354,00 kr
40%
Tilbud
presale
TISSOT PR 100 Sport Chic Lady
TISSOT
Specialpris 2.595,00 kr
Pris: 2.695,00 kr
4%