Burberry

BURBERRY "The city" Black Ion Chronograph BU9365

Burberry "The City" Black Ion Chronograph er et alt andet end klassisk herreur. Nærmest et Batman ur i sort i sort med dybbl urskive. BURBERRY Black Ion har en stål urkasse på 43 mm, samt urkrans og urkrone i "gunmetal" sort.
Specialpris 2.249,00 kr
Pris: 3.899,00 kr

Varen er på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

BURBERRY er et vaskeægte britisk stil ikon som daterer sig tilbage til 1856, hvor stifter Thomas Burberry grundlægger det verdenskendte brand - kendt for sine klassiske tøjsnit, britisk elegance og stil, som aldrig går af mode. Fra starten producerede Burberry blandt andet militæruniformer og tøj til polarudforskning. I moderne tid er det dog mest de ikoniske tørklæder, tasker og jakker som mærket er kendt for over hele verden. Når vi kommer til designet af ure sker dette ligeledes med sikker hånd.

Urproduktionen startede tilbage i 1990´erne, og senere har mærket indgået samarbejde med FOSSIL, også et meget anerkendt urmærke, om at udvikle og producere ure til herrer og damer. Alle ure er med schweizisk urværk og sapphire glas, og der er kælet for rigtig mange detaljer i alle ure. BURBERRY's latinske slogan "Prorsum" betyder FREMAD, hvilket er meget symbolsk for et ur.

Burberry "The City" Black Ion Chronograph er et anderledes herreur i gunmetal sort stålfarve, og med dybblå urskive. BURBERRY Black Ion har en sort carbonfarvet urkasse på 43 mm, samt urkrans og urkrone i samme sorte farve. Sort er faktisk gennemgående farve i alle detaljer ved uret på nær urskiven. Uret har stållænke som tilpasser sig håndleddet, og med lukkespænde med BURBERRY logo indgraveret. Urskiven er dybblå med BURBERRY mønster, og sorte time-markeringer for 1-12 visning. Time-, minut- og sekundviser er ligeledes i sort med hvide striber og urværket er naturligvis et schweizisk quartz. Urskiven har 3 sekundære dual urskiver og datovisning.

Chronograph ure er en klassisk type for herreure. Førhen brugte man ure til tidtagning, og ligeledes meget anvendt hos piloter og soldater. I dag med smartphones er chronograph ure mere en designdetalje og en hyldelst til historien.

Uret leveres i en utrolig smuk urboks med BURBERRY logo og navn - en perfekt gave til manden eller som personlig forkælelse. 

 

Yderligere information

FinishSort lakeret
KønHerre
GlasMineralglas
Urkasse diameter42-43 mm
Urskivens farveBlå
RemtypeLænke
RemfarveSort
Farve urkasseSort
UrværkQuartz urværk
Vandtryk/ATM5 ATM