Burberry

BURBERRY Smoked Brown BU1775

Burberry Smoked Brown er et moderne dameur i stål og med sortbrun urskive. Uret har en børstet stål urkasse på 38 mm, samt urkrans og urkrone i børstet stål. Uret har smart sort- og brunmønstret læderrem med lukkespænde med BURBERRY-logo.
Specialpris 1.999,00 kr
Pris: 2.899,00 kr

Varen er på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

BURBERRY er et vaskeægte britisk stil ikon som daterer sig tilbage til 1856, hvor stifter Thomas Burberry grundlægger det verdenskendte brand - kendt for sine klassiske tøjsnit, britisk elegance og stil, som aldrig går af mode. Fra starten producerede Burberry blandt andet militæruniformer og tøj til polarudforskning. I moderne tid er det dog mest de ikoniske tørklæder, tasker og jakker som mærket er kendt for over hele verden. Når vi kommer til designet af ure sker dette ligeledes med sikker hånd.

Urproduktionen startede tilbage i 1990´erne og senere har mærket indgået samarbejde med FOSSIL, også et meget anerkendt urmærke, om at udvikle og producere ure til herrer og damer. Alle ure er med schweizisk urværk og sapphire glas, og der er kælet for rigtig mange detaljer i alle ure. BURBERRY's latinske slogan "Prorsum" betyder FREMAD, hvilket er meget symbolsk for et ur.

Burberry Smoked Brown BU1775 er et hypermoderne dameur i børstet stål, og med en lækker sortbrun urskive. BURBERRY Smoked Brown har en stål urkasse på 38 mm, samt urkrans og urkrone i børstet stål. Uret er i den større ende af skalaen for dameure. Uret har sortbrun læderrem i nyfortolkning af de klassiske Burberry mønstre. Urremmen er 19 mm bred og har lukkespænde med BURBERRY logo indgraveret. Urskiven er sortbrun med BURBERRY mønster, og stål time-markeringer for 1-12 visning. Time-, minut og sekundvisere er ligeledes i stål, og urværket er naturligvis schweizisk quartz. Urskiven har 3 sekundære dual urskiver og datovisning. Et sjældent chronograf ur til damer, men signalerer samtidig stil på grund af Burberry designet, og sport og aktiv med dual-viserne.

Chronograph ure er en klassisk type for herreure og mere sjældent til dameure. Førhen brugte man ure til tidtagning, og ligeledes meget anvendt hos piloter og soldater. I dag med smartphones er chronograph ure mere en designdetalje og en hyldelst til historien.

Uret leveres i en utrolig smuk urboks med BURBERRY logo og navn - en perfekt gave til hende eller som personlig forkælelse. 

 

Yderligere information

FinishRustfrit stål
KønDame
GlasMineralglas
Urkasse diameter38-39 mm
Urskivens farveSort
RemtypeLæderrem
RemfarveSort
Farve urkasseStål
UrværkQuartz urværk
Vandtryk/ATM5 ATM

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

Tilbud
presale
Tommy Hilfiger Jenna TH1781942
Tommy Hilfiger
Specialpris 1.249,00 kr
Pris: 1.695,00 kr
26%