Burberry

BURBERRY Nova Classic BU10114

BURBERRY Nova Classic er som navnet antyder et af de mest klassiske dameure med en urkasse på 32mm og 7mm tykkelse. Urkrans, krone og urkasse er guldfarvet med en flot BURBERRY mønstret rem.
Specialpris 1.799,00 kr
Pris: 3.999,00 kr

Varen er på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

 BURBERRY er et vaskeægte britisk stil ikon som daterer sig tilbage til 1856, hvor stifter Thomas Burberry grundlægger det verdenskendte brand - kendt for sine klassiske tøjsnit, britisk elegance og stil, som aldrig går af mode. Fra starten producerede Burberry blandt andet militæruniformer og tøj til polarudforskning. I moderne tid er det dog mest de ikoniske tørklæder, tasker og jakker som mærket er kendt for over hele verden. Når vi kommer til designet af ure, sker dette ligeledes med sikker hånd.

Urproduktionen startede tilbage i 1990´erne og senere har mærket indgået samarbejde med FOSSIL, også et meget anerkendt urmærke, om at udvikle og producere ure til herrer og damer. Alle ure er med schweizisk urværk og sapphire glas, og der er kælet for rigtig mange detaljer i alle ure. BURBERRY's latinske slogan "Prorsum" betyder FREMAD, hvilket er meget symbolsk for et ur.

BURBERRY Nova Classic er som navnet antyder, et af de mest klassiske dameure med en urkasse på 32mm og 7mm tykkelse, hvilket ligger i midten af ure fra BURBERRY størrelsesmæssigt. Urkrans er guldfarvet og poleret, og indrammer urskiven meget smukt. Urkrone og urkasse er ligeledes guldfarvet og giver et og stilfuldt ur.  Urværket er schweizisk quartz med time-, minut og sekundviser i guld. Urskiven har en guldmønstret baggrund med datovisning ud for "3". Urremmen er smukt designet med en brun læderkant med brune syninger.  

Uret leveres i en utrolig smuk urboks med BURBERRY logo og navn - en perfekt gave til hende eller som personlig forkælelse. 

 

 

 

Yderligere information

FinishGuld
KønDame
GlasSafirglas
Urkasse diameter32-33 mm
Urskivens farveGuld
RemtypeLæderrem
RemfarveFlervfarvet
Farve urkasseGuld
UrværkSchweizisk quartz
Vandtryk/ATM5 ATM

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

presale
PAGANI DESIGN PD1802 Silver Classic
PAGANI DESIGN
Specialpris 249,50 kr
Pris: 499,00 kr
50%
Tilbud
presale
KLARF PETITE WHITE & SILVER MESH
KLARF
Specialpris 599,00 kr
Pris: 739,00 kr
19%