Burberry

BURBERRY Ladies Silver Pink BU9231

BURBERRY Ladies Silver Pink BU9231 er et rigtigt luksus designerur med urkasse på 26 mm og 8 mm tykkelse. Urkasse og urkrans er sølvfarvet med en markant metallic pink urskive. Et ur indbegrebet af alt hvad BURBERRY står for.
Specialpris 1.995,00 kr
Pris: 3.699,00 kr

Varen er på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

 

BURBERRY Ladies Silver Pink er et rigtigt luksus designerur med urkasse på 26 mm og 8 mm tykkelse. Urkassen er meget elegant specielt til spinkle håndled, da den er mindre end de fleste dameure. Urkassen og urkrans er sølvfarvet. Urkrone har et fint BURBERRY mønster indgraveret. Urværket er schweizisk quartz urværk med time-, minut- og sekundviser i sølv. Urskiven har en metallic pinkmønstret baggrund. Urlænken er facetslebet, med en rigtig god lukkemekanisme og "BURBERRY" graveret ind i spændet. Absolut et rigtigt elegant ur fra BURBERRY.

Armlænken kortes ned ved at tage det ønskede antal led ud af armlænken, så det kommer til at sidde perfekt på håndleddet. Under "Accessories" kan der tilkøbes værktøj der letter arbejdet. 

BURBERRY er et vaskeægte britisk stil ikon som daterer sig tilbage til 1856, hvor stifter Thomas Burberry grundlægger det verdenskendte brand - kendt for sine klassiske tøjsnit, britisk elegance og stil, som aldrig går af mode. Fra starten producerede Burberry blandt andet militæruniformer og tøj til polarudforskning. I moderne tid er det dog mest de ikoniske tørklæder, tasker og jakker som mærket er kendt for over hele verden. Når vi kommer til designet af ure sker dette ligeledes med sikker hånd.

Urproduktionen startede tilbage i 1990´erne, og senere har mærket indgået samarbejde med FOSSIL, også et meget anerkendt urmærke, om at udvikle og producere ure til herrer og damer. Alle ure er med schweizisk urværk og sapphire glas, og der er kælet for rigtig mange detaljer i alle ure. BURBERRY's latinske slogan "Prorsum" betyder FREMAD, hvilket er meget symbolsk for et ur.

Uret leveres i en utrolig smuk urboks med BURBERRY logo og navn - en perfekt gave til hende eller som personlig forkælelse. Der ydes 2 års fabriksgaranti på urværk og bevægelige dele. Watchmen.dk er en dansk webshop med fynske rødder og med egen shop-in-shop i Assens med et mindre udvalg af vort ursortiment.

 

 

Yderligere information

FinishSølv
KønDame
GlasSafirglas
Urkasse diameter23-28mm
Urskivens farveSølv
RemtypeLænke
RemfarveSølv
Farve urkasseSølv
UrværkSchweizisk quartz
Vandtryk/ATM5 ATM

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

Tilbud
presale
TISSOT Cera White Diamond
TISSOT
Specialpris 1.999,00 kr
Pris: 3.354,00 kr
40%
Tilbud
presale
TISSOT Cera Black Diamond
TISSOT
Specialpris 2.499,00 kr
Pris: 3.354,00 kr
25%