Burberry

BURBERRY Ladies Silver Dial BU9217

BURBERRY Ladies Silver Dial er et rigtigt luksus designerur med urkasse på 26 mm og 8 mm tykkelse. Urkasse er sølvfarvet med en urkrans i guld. Et ur indbegrebet af alt hvad BURBERRY står for.
Specialpris 1.999,00 kr
Pris: 3.699,00 kr

Ikke på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

BURBERRY Ladies Silver Dial er et rigtigt luksus designerur med urkasse på 26 mm og 8 mm tykkelse. Urkassen er meget elegant specielt til spinkle håndled, da den er mindre end de fleste dameure. Urkassen er sølvfarvet med en urkrans i guld. Urkrone har et fint BURBERRY mønster indgraveret. Urværket er schweizisk quartz urværk med time-, minut- og sekundviser i guld. Urskiven har en sølvmønstret baggrund. Urlænken er tofarvet facetslebet, med en rigtig god lukkemekanisme og "BURBERRY" graveret ind i spændet. Absolut et rigtigt elegant ur fra BURBERRY.

BURBERRY er et vaskeægte britisk stil ikon som daterer sig tilbage til 1856, hvor stifter Thomas Burberry grundlægger det verdenskendte brand - kendt for sine klassiske tøjsnit, britisk elegance og stil, som aldrig går af mode. Fra starten producerede Burberry blandt andet militæruniformer og tøj til polarudforskning. I moderne tid er det dog mest de ikoniske tørklæder, tasker og jakker som mærket er kendt for over hele verden. Når vi kommer til designet af ure sker dette ligeledes med sikker hånd. Urproduktionen startede tilbage i 1990´erne, og senere har mærket indgået samarbejde med FOSSIL, også et meget anerkendt urmærke, om at udvikle og producere ure til herrer og damer. Alle ure er med schweizisk urværk og sapphire glas, og der er kælet for rigtig mange detaljer i alle ure. BURBERRY's latinske slogan "Prorsum" betyder FREMAD, hvilket er meget symbolsk for et ur.

Armlænken kortes ned ved at tage det ønskede antal led ud af armlænken, så det kommer til at sidde perfekt på håndleddet. 

Uret leveres i en utrolig smuk urboks med BURBERRY logo og navn - en perfekt gave til hende eller som personlig forkælelse. 

 

 

Yderligere information

FinishGuld
KønDame
GlasSafirglas
Urkasse diameter23-28mm
Urskivens farveSølv
RemtypeLænke
RemfarveFlervfarvet
Farve urkasseSølv
UrværkSchweizisk quartz
Vandtryk/ATM5 ATM

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

Tilbud
presale
TISSOT Cera White Diamond
TISSOT
Specialpris 1.999,00 kr
Pris: 3.354,00 kr
40%
Tilbud
presale
TISSOT Cera Black Diamond
TISSOT
Specialpris 2.499,00 kr
Pris: 3.354,00 kr
25%