Burberry

BURBERRY Horseferry BU10001

BURBERRY Horeseferry BU10001 er et af de mest ikoniske herreure med BURBERRY mønstret urrem, guldurskiven, letheden i design og vi kunne blive ved. BURBERRY Horseferry har en guld urkasse på 40 mm, samt urkrans og urkrone ligeledes i guld.
Specialpris 1.995,00 kr
Pris: 5.676,82 kr

Ikke på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

BURBERRY er et vaskeægte britisk stil ikon som daterer sig tilbage til 1856, hvor stifter Thomas Burberry grundlægger det verdenskendte brand - kendt for sine klassiske tøjsnit, britisk elegance og stil, som aldrig går af mode. Fra starten producerede Burberry blandt andet militæruniformer og tøj til polarudforskning. I moderne tid er det dog mest de ikoniske tørklæder, tasker og jakker som mærket er kendt for over hele verden. Når vi kommer til designet af ure sker dette ligeledes med sikker hånd.

Urproduktionen startede tilbage i 1990´erne, og senere har mærket indgået samarbejde med FOSSIL, også et meget anerkendt urmærke, om at udvikle og producere ure til herrer og damer. Alle ure er med schweizisk urværk og sapphire glas, og der er kælet for rigtig mange detaljer i alle ure. BURBERRY's latinske slogan "Prorsum" betyder FREMAD, hvilket er meget symbolsk for et ur.

Burberry Horseferry BU10001 er DET MEST IKONISKE herreur fra designervirksomheden. BURBERRY HORSEFERRY har en urkasse på 40 mm i diameter og 8 mm i tykkelse, hvilket giver et meget let herreur. Uret har en lækker urrem i det ikoniske BURBERRY designmønster som sort remspænde, og sort læderskind på dele af remmen. Remmen har en guldfarvet lukkespænde med "BURBERRY" navnet indgraveret. Det er virkelig et BURBERRY ur til manden, som gerne vil udtrykke stil. Urskiven er guldfarvet med en utrolig finmønstret baggrund, og med guldmarkeringer for 1-11 visning og med tydeligt "12" tal på skiven. Time-og minutviser er ligeledes i guld, og urværket er naturligvis et schweizisk quartz. Urskiven har 1 sekundær dual urskive med sekundviser og datovisning. 

Uret leveres i en utrolig smuk urboks med BURBERRY logo og navn - en perfekt gave til manden eller som personlig forkælelse. 

 

Yderligere information

FinishGuld
KønHerre
GlasMineralglas
Urkasse diameter40-41 mm
Urskivens farveGuld
RemtypeLæderrem
RemfarveFlervfarvet
Farve urkasseGuld
UrværkQuartz urværk
Vandtryk/ATM5 ATM

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

Tilbud
presale
REEF TIGER Seattle II Madison Chronograph RGA1669 Rosegold Brown leather
Reef Tiger
Specialpris 724,50 kr
Pris: 1.449,00 kr
50%
Tilbud
presale
Tommy Hilfiger Trent Steel 1791053
Tommy Hilfiger
Specialpris 1.049,00 kr
Pris: 1.695,00 kr
38%