Burberry

BURBERRY Heritage Nova BU9022

BURBERRY Heritage Nova er et af de mest klassiske og ikoniske BURBERRY designerur med en stor 38mm urskive og 8mm tykkelse. BURBERRY mønster og fuldender urets udtryk og stil. Absolut et rigtigt elegant ur som vil klæde enhver arm.
Specialpris 1.799,00 kr
Pris: 3.375,00 kr

Varen er på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

BURBERRY Heritage Nova er meget klassisk dame ur på nær - størrelsen på 38mm, som er i den øvre ende af dame-skalaen. Heritage Nova er gennemsyret af alle de design detaljer som vi forbinder med ikoniske BURBERRY . Uret har en sølvfarvet urkrans og urkrone med BURBERRY symbolet indgraveret. Urkasse, urkrans og urkrone er sølvfarvet, og rammer fint den BURBERRY-mønstrede urskive ind. Time-markeringerne er vist med arabertal og dato ved "3". Urværket er schweizisk quartz urværk med time-, minut og sekundviser i sølv. Urremmen er flerfarvet med et klassisk BURBERRY mønster, og fuldender urets udtryk og stil. Absolut et rigtigt elegant ur, som vil klæde enhver arm både til hverdag og til fest.

BURBERRY er et vaskeægte britisk stil ikon som daterer sig tilbage til 1856, hvor stifter Thomas Burberry grundlægger det verdenskendte brand - kendt for sine klassiske tøjsnit, britisk elegance og stil, som aldrig går af mode. Fra starten producerede Buerberry blandt andet militæruniformer og tøj til polarudforskning. I moderne tid er det dog mest de ikoniske tørklæder, tasker og jakker som mærket er kendt for over hele verden, og når vi kommer til designet af ure sker dette ligeledes med sikker hånd. Urproduktionen startede tilbage i 1990´erne og senere har mærket indgået samarbejde med FOSSIL, også meget anerkendt urmærke, om at udvikle og producere ure til herrer og damer. Alle ure er med schweizisk urværk og sapphire glas og der er kælet for rigtig mange detaljer i alle ure. BURBERRY latinske slogan "Prorsum" betyder FREMAD, hvilket er meget symbolsk for et ur.

Uret leveres i en utrolig smuk urboks med BURBERRY logo og navn - en perfekt gave til hende eller som personlig forkælelse. 

Watchmen.dk er en dansk webshop med både danske urmærker og de store velkendte brands fra hele verden. Der ydes 2 års garanti på urværk og bevægelige dele undtagen urkrone. 99 dages retur eller ombytningsgaranti og ure sendes fra dag til dag fra eget lager. 

 

 

Yderligere information

FinishSølv
KønDame
GlasSafirglas
Urkasse diameter38-39 mm
Urskivens farveSølv
RemtypeLæderrem
RemfarveFlervfarvet
Farve urkasseSølv
UrværkSchweizisk quartz
Vandtryk/ATM5 ATM

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

Tilbud
presale
KLARF CLASSIC WHITE & BLACK LEATHER
KLARF
Specialpris 599,00 kr
Pris: 745,00 kr
20%
Tilbud
presale
NORLITE Nordic Woman 1601-051402
NORLITE
Specialpris 697,50 kr
Pris: 1.395,00 kr
50%