Burberry

BURBERRY Classic Red BU9129

BURBERRY BU9129 er med klassisk urskive og så har BURBERRY givet den gas med en matrød kalveskinds læderrem. Urkasse, urkrans og urkrone er i blankpoleret stål med et fint BURBERRY mønster indgraveret på urkronen.
Specialpris 1.699,00 kr
Pris: 2.495,00 kr

Varen er på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

 BURBERRY BU9129 er et klassisk BURBERRY designerur med urkasse på 34mm og 8mm tykkelse. Urkasse, urkrans og urkrone er i blankpoleret stål med et fint BURBERRY mønster indgraveret på urkronen. Urværket er et schweizisk quartz urværk med time-, minut og sekundviser i stål. Urskiven har et sølvmønstret baggrund med datovisning ud for "3". Urremmen er rød med stålspænde med indgraveret BURBERRY på spændet. Absolut et rigtigt elegant ur, som vil klæde enhver arm både til hverdag og til fest.

BURBERRY er et vaskeægte britisk stil ikon som daterer sig tilbage til 1856, hvor stifter Thomas Burberry grundlægger det verdenskendte brand - kendt for sine klassiske tøjsnit, britisk elegance og stil, som aldrig går af mode. Fra starten producerede Burberry blandt andet militæruniformer og tøj til polarudforskning. I moderne tid er det dog mest de ikoniske tørklæder, tasker og jakker som mærket er kendt for over hele verden. Når vi kommer til designet af ure sker dette ligeledes med sikker hånd.

Urproduktionen startede tilbage i 1990´erne, og senere har mærket indgået samarbejde med FOSSIL, også et meget anerkendt urmærke, om at udvikle og producere ure til herrer og damer. Alle ure er med schweizisk urværk og sapphire glas, og der er kælet for rigtig mange detaljer i alle ure. BURBERRY's latinske slogan "Prorsum" betyder FREMAD, hvilket er meget symbolsk for et ur.

Uret leveres i en utrolig smuk urboks med BURBERRY logo og navn - en perfekt gave til hende eller som personlig forkælelse. 

Watchmen.dk er en dansk hjemmeside med kendte brands og specialmærker for at hylde bredden. Watchmen.dk har fri fragt, 99 dages returret og uanset fabriksgaranti, yder vi 2 års garanti på urværk og bevægelige dele.

 

Yderligere information

FinishRustfrit stål
KønDame
GlasSafirglas
Urkasse diameter34-35 mm
Urskivens farveSølv
RemtypeLæderrem
RemfarveRød
Farve urkasseSølv
UrværkSchweizisk quartz
Vandtryk/ATM5 ATM

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

Tilbud
presale
LLARSEN JOSEPHINE Steel Grey Leather
LLARSEN
Specialpris 724,50 kr
Pris: 1.449,00 kr
50%
Tilbud
presale
Tommy Hilfiger Brooke TH1782023
Tommy Hilfiger
Specialpris 999,00 kr
Pris: 1.295,00 kr
23%