Burberry

BURBERRY Classic BU10007

Burberry Classic er et herreur i stål og med dybblå urskive. BURBERRY Classic har en stål urkasse på 40 mm, samt urkrans og urkrone i blankpoleret stål.
Specialpris 1.599,00 kr
Pris: 4.049,00 kr

Varen er på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

BURBERRY er et vaskeægte britisk stil ikon som daterer sig tilbage til 1856, hvor stifter Thomas Burberry grundlægger det verdenskendte brand - kendt for sine klassiske tøjsnit, britisk elegance og stil, som aldrig går af mode. Fra starten producerede Burberry blandt andet militæruniformer og tøj til polarudforskning. I moderne tid er det dog mest de ikoniske tørklæder, tasker og jakker som mærket er kendt for over hele verden. Når vi kommer til designet af ure sker dette ligeledes med sikker hånd.

Urproduktionen startede tilbage i 1990´erne og senere har mærket indgået samarbejde med FOSSIL, også et meget anerkendt urmærke, om at udvikle og producere ure til herrer og damer. Alle ure er med schweizisk urværk og sapphire glas, og der er kælet for rigtig mange detaljer i alle ure. BURBERRY's latinske slogan "Prorsum" betyder FREMAD, hvilket er meget symbolsk for et ur.

Burberry Classic er et herreur i stål og med dybblå urskive. BURBERRY Classic har en stål urkasse på 40 mm, samt urkrans og urkrone i blankpoleret stål. Uret har stållænke som tilpasser sig håndleddet, og med lukkespænde med BURBERRY logo indgraveret. Urskiven er dybblå med et BURBERRY mønster og  stål time-markeringer for 1-11 visning og med tydeligt "12" tal på skiven. Time-, minutviser er ligeledes i stål, og urværket er naturligvis et schweizisk quartz. Urskiven har en sekundær dual urskive med sekundviser og datovisning. 

Uret leveres i en utrolig smuk urboks med BURBERRY logo og navn - en perfekt gave til manden eller som personlig forkælelse. 

 

Yderligere information

FinishRustfrit stål
KønHerre
GlasMineralglas
Urkasse diameter42-43 mm
Urskivens farveBlå
RemtypeLænke
RemfarveStål
Farve urkasseStål
UrværkQuartz urværk
Vandtryk/ATM5 ATM