Burberry

BURBERRY Classic BU10000

Burberry Classic er et moderne herreur i et klassisk design med råhvid urskive. BURBERRY Classic har en stål urkasse på 40 mm, samt urkrans og urkrone ligeledes i stål.
Specialpris 2.399,00 kr
Pris: 4.341,00 kr

Varen er på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt

Detaljer

BURBERRY er et vaskeægte britisk stil ikon som daterer sig tilbage til 1856, hvor stifter Thomas Burberry grundlægger det verdenskendte brand - kendt for sine klassiske tøjsnit, britisk elegance og stil, som aldrig går af mode. Fra starten producerede Buerberry blandt andet militæruniformer og tøj til polarudforskning. I moderne tid er det dog mest de ikoniske tørklæder, tasker og jakker som mærket er kendt for over hele verden, og når vi kommer til designet af ure sker dette ligeledes med sikker hånd. Urproduktionen startede tilbage i 1990´erne og senere har mærket indgået samarbejde med FOSSIL, også meget anerkendt urmærke, om at udvikle og producere ure til herrer og damer. Alle ure er med schweizisk urværk og sapphire glas og der er kælet for rigtig mange detaljer i alle ure. BURBERRY latinske slogan "Prorsum" betyder FREMAD, hvilket er meget symbolsk for et ur.

Burberry Classic er et moderne herreur med urkasse, urkrone og urkrans i poleret stål. BURBERRY Classic urkasse er 40 mm i diameter og 8 mm i tykkelse, hvilket giver et meget let herreur. Uret har en lækker sort læderrem i glat skind som giver et afdæmpet look. Remmen har en blank lukkespænde med "BURBERRY" navnet indgraveret. Urskiven er råhvid/sølv med stål time-markeringer for 1-11 visning og med tydeligt "12" tal på skiven. Time-og minutviser er ligeledes i stål,og urværket er naturligvis schweizisk quartz. Urskiven har 1 sekundær dual urskive med sekundviser og datovisning. 

Uret leveres i en utrolig smuk urboks med BURBERRY logo og navn - en perfekt gave til hende eller som personlig forkælelse. 

 

Yderligere information

FinishRustfrit stål
KønHerre
GlasMineralglas
Urkasse diameter40-41 mm
Urskivens farveHvid
RemLæderrem
RemfarveSort
Farve urkasseSort
UrværkQuartz urværk
Vandtryk/ATM5 ATM

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

10%
Tilbud
presale
PAGANI Designur med sort urskive/sort urrem - PD2769
Specialpris 899,00 kr
Pris: 999,00 kr
24%
Tilbud
presale
REEF TIGER Seattle II Madison Chronograph RGA1669 Rosegold Brown leather
29%
Nyhed
Tilbud
presale
HUGO BOSS Ambassador Black Dial Watch
Specialpris 1.699,00 kr
Pris: 2.399,00 kr
41%
Nyhed
Tilbud
presale
Tommy Hilfiger Trent Steel 1791053
Specialpris 999,00 kr
Pris: 1.695,00 kr