Burberry

BURBERRY Classic Black BU10005

Burberry Classic Black BU10005 er et herreur i stål og med sort urskive. BURBERRY Classic har en stål urkasse på 40 mm, samt urkrans og urkrone i blankpoleret stål.
Specialpris 1.599,00 kr
Pris: 4.049,00 kr

Ikke på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

 

Burberry Classic er et herreur i stål og med sortmønstret burberry urskive. BURBERRY Classic har en stål urkasse på 40mm, samt urkrans og urkrone i blankpoleret stål. Uret har stållænke som tilpasser sig håndleddet, og med lukkespænde med BURBERRY logo indgraveret. Lænkens bredde er 20mm og giver uret en lethed i forhold til mange andre herreure med kraftigere 22mm lænker. Urskiven har stål time-markeringer for 1-11 visning og med tydeligt "12" tal på skiven. Urskiven har en sekundær dual urskive med sekundviser og datovisning. Time-, minutviser er ligeledes i stål, og urværket er naturligvis et schweizisk quartz. 

BURBERRY er et vaskeægte britisk stil ikon som daterer sig tilbage til 1856, hvor stifter Thomas Burberry grundlægger det verdenskendte brand - kendt for sine klassiske tøjsnit, britisk elegance og stil, som aldrig går af mode. Fra starten producerede Burberry blandt andet militæruniformer og tøj til polarudforskning. I moderne tid er det dog mest de ikoniske tørklæder, tasker og jakker som mærket er kendt for over hele verden. Når vi kommer til designet af ure sker dette ligeledes med sikker hånd.

Urproduktionen startede tilbage i 1990´erne og senere har mærket indgået samarbejde med FOSSIL, også et meget anerkendt urmærke, om at udvikle og producere ure til herrer og damer. Alle ure er med schweizisk urværk og sapphire glas, og der er kælet for rigtig mange detaljer i alle ure. BURBERRY's latinske slogan "Prorsum" betyder FREMAD, hvilket er meget symbolsk for et ur.

Uret leveres i en utrolig smuk urboks med BURBERRY logo og navn - en perfekt gave til manden eller som personlig forkælelse. 

 

Yderligere information

FinishRustfrit stål
KønHerre
GlasMineralglas
Urkasse diameter40-41 mm
Urskivens farveSort
RemtypeLænke
RemfarveStål
Farve urkasseStål
UrværkQuartz urværk
Vandtryk/ATM5 ATM