Burberry

BURBERRY City Black Leather BU10010

Burberry City Black Leather er et moderne herreur i carbonsort stål og med sortmønstret urskive. BURBERRY City Black Leather har en sort carbonfarvet urkasse på 40 mm, samt urkrans og urkrone i sort.
Specialpris 2.199,00 kr
Pris: 3.899,00 kr

Varen er på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

BURBERRY er et vaskeægte britisk stil ikon som daterer sig tilbage til 1856, hvor stifter Thomas Burberry grundlægger det verdenskendte brand - kendt for sine klassiske tøjsnit, britisk elegance og stil, som aldrig går af mode. Fra starten producerede Burberry blandt andet militæruniformer og tøj til polarudforskning. I moderne tid er det dog mest de ikoniske tørklæder, tasker og jakker som mærket er kendt for over hele verden. Når vi kommer til designet af ure sker dette ligeledes med sikker hånd.

Urproduktionen startede tilbage i 1990´erne, og senere har mærket indgået samarbejde med FOSSIL, også et meget anerkendt urmærke, om at udvikle og producere ure til herrer og damer. Alle ure er med schweizisk urværk og sapphire glas, og der er kælet for rigtig mange detaljer i alle ure. BURBERRY's latinske slogan "Prorsum" betyder FREMAD, hvilket er meget symbolsk for et ur.

Burberry City Black Leather er et moderne herreur i carbonsort stål og med sortmønstret urskive. BURBERRY City Black Leather har en sort carbonfarvet urkasse på 40 mm, samt urkrans og urkrone i sort. Uret har en lækker sort læderstrap med grå og røde farver, som giver et afdæmpet look. Remmen har en sort lukkespænde i sort med "BURBERRY" navnet indgraveret. Urskiven er sort med nuancer af grå i BURBERRY mønster og sort time-markeringer for 1-11 visning og med tydeligt "12" tal på skiven. Time- og minutviser er ligeledes i sort, og urværket er naturligvis et schweizisk quartz. Urskiven har en sekundær dual urskive med sekundviser og datovisning. 

Uret leveres i en utrolig smuk urboks med BURBERRY logo og navn - en perfekt gave til manden eller som personlig forkælelse. 

 

Yderligere information

FinishRustfrit stål
KønHerre
GlasMineralglas
Urkasse diameter42-43 mm
Urskivens farveSort
RemtypeLæderrem
RemfarveSort
Farve urkasseSort
UrværkQuartz urværk
Vandtryk/ATM5 ATM

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

Tilbud
presale
PAGANI Designur med sort urskive/sort urrem - PD2769
PAGANI DESIGN
Specialpris 899,00 kr
Pris: 999,00 kr
10%
Tilbud
presale
REEF TIGER Seattle II Madison Chronograph RGA1669 Rosegold Brown leather
Reef Tiger
Specialpris 1.099,00 kr
Pris: 1.449,00 kr
24%
Tilbud
presale
Tommy Hilfiger Trent Steel 1791053
Tommy Hilfiger
Specialpris 1.049,00 kr
Pris: 1.695,00 kr
38%
loadByIncrementId($this->getOrderId()); $totall = $order->getGrandTotal(); ?>