Burberry

BURBERRY Black Leather BU9206

BURBERRY Black Leather BU9206 er et klassisk og casual BURBERRY designerur med urkasse på 26 mm og 7 mm tykkelse. Urkasse, urkrans og urkrone er i blankpoleret stål med et fint BURBERRY mønster indgraveret på urkronen.
Specialpris 1.799,00 kr
Pris: 2.499,00 kr

Varen er på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

BURBERRY er et vaskeægte britisk stil ikon som daterer sig tilbage til 1856, hvor stifter Thomas Burberry grundlægger det verdenskendte brand - kendt for sine klassiske tøjsnit, britisk elegance og stil, som aldrig går af mode. Fra starten producerede Burberry blandt andet militæruniformer og tøj til polarudforskning. I moderne tid er det dog mest de ikoniske tørklæder, tasker og jakker som mærket er kendt for over hele verden. Når vi kommer til designet af ure sker dette ligeledes med sikker hånd.

Urproduktionen startede tilbage i 1990´erne, og senere har mærket indgået samarbejde med FOSSIL, også et meget anerkendt urmærke, om at udvikle og producere ure til herrer og damer. Alle ure er med schweizisk urværk og sapphire glas og der er kælet for rigtig mange detaljer i alle ure. BURBERRY's latinske slogan "Prorsum" betyder FREMAD, hvilket er meget symbolsk for et ur.

BURBERRY Black Leather BU9206 er et moderne urdesign fra ikoniske BURBERRY med urkasse på 26 mm og 7 mm tykkelse. Urkasse, urkrans og urkrone er i blankpoleret stål med et fint BURBERRY mønster indgraveret på urkronen. Urværket er schweizisk quartz urværk med time-, minut og sekundviser i stål. Urskiven har en sølvmønstret baggrund med datovisning ud for "3". Urremmen er sort og fuldender urets udtryk og stil. Absolut et rigtigt elegant, ur som vil klæde enhver arm både til hverdag og til fest.

Uret leveres i en utrolig smuk urboks med BURBERRY logo og navn - en perfekt gave til hende eller som personlig forkælelse. 

 

Yderligere information

FinishRustfrit stål
KønDame
GlasSafirglas
Urkasse diameter23-28mm
Urskivens farveSølv
RemtypeLæderrem
RemfarveSort
Farve urkasseSølv
UrværkSchweizisk quartz
Vandtryk/ATM5 ATM

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

Tilbud
presale
LLARSEN JOSEPHINE Steel Grey Leather
LLARSEN
Specialpris 724,50 kr
Pris: 1.449,00 kr
50%
Tilbud
presale
LLARSEN Caroline Steel Watch Coal Leather Gaveæske
LLARSEN
Specialpris 699,00 kr
Pris: 1.398,00 kr
50%
Tilbud
presale
Tommy Hilfiger Brooke TH1782023
Tommy Hilfiger
Specialpris 999,00 kr
Pris: 1.295,00 kr
23%