Hvem siger et smartwatch ikke også kan være et feminint smykke ur? Ifølge Reflex Active kan det godt være både smukt og funktionelt, med alle de funktioner der følger en aktiv livsstil - og se eksklusivt ud.

Vi har på Watchmen nu fået et sortiment af de flotte ure, der nok mest henvender sig til den moderne pige, der gerne vil have et smartwatch som også er et accessorie.

Designerne bag Reflex Active har lagt et arbejde i at designe ure der ikke ligner de traditionelle smartwatches, der i udseende har et ur der passer til både mænd og kvínder. Du kan derfor få ure med flotte guldlænker og lysende similisten, men også få et mere dagligdags ur med gukd urkasse og ensfarvet silikonerem. Til dig der bare vil have et ur til at tracke din puls og kilometer, er der i sortimentet også det helt enkle sorte pulsur til det mest basale.

Men for tøserne der gerne vil have lidt detaljer der sætter fej streg under at det her er et dame smartwatch, så går Reflex Active hele vejen. Ikke bare med det flotte ydre. her kan du både få blomster og sommerfugle på din urrem og inde i urets digitale skive. 

 Bag det lækre ydre gemmer der sig også et hav af de klassiske funktioner der hører et smartwatch til. Når du slapper af, kan du nemt tjekke din kalender, vejrudsigten,eller bruge det til musikkontrol via telefon. Skulle du have forlagt din telefon, er der en praktisk 'Find min telefon' funktion.

Uret oplades på ca. 2 timer og kan holde til f.eks. op til 40 timers PGS brug og 10 dages i dvale/brug. Uret fungerer ved at downloade reflex App enten på App store ller Android shop.