Så er vi galde for at kunne præsentere endnu et dansk urmærke på Watchmen.dk. Det er et ungt firma med der udspringer fra Roskilde, der i 2016 lancerede deres første sortiment af unikke ure til herrer og damer i stilrent dansk design.

Det er lykkedes Norlite at designe ure der både er minimalistiske enkle i design, men også med elementer der skiller sig ud. Det er i detaljen det hele udspiller sig.  

I vores sortiment fra Norlite finder du fine smykkeure til kvinder,  med urlænker i guldfarvet eller sølv og med brillanter i stedet for tal på urskiven – en eksklusiv detalje. Er du til det mere enkle, kan du vælge mellem urskiver med tal eller de mere anonyme med enkle streger der angiver døgnets timer. Alle urskiver er dækket af en glas skive i safir glas – der er ekstra modstandsdygtig overfor ridser. 

Dress ur eller Sporty look
Til mændene har Norlite smukke dress ure, der er super enkle men smukke – og passer til ethvert jakkesæt eller som en del af den daglige arbejdsbeklædning. Er du til det mere sporty look, så finder du også en række flotte kronograf ure fra Norlite.  Det er ure i rigtig mandestørrelse, med er urkasse på omkring 44 mm og en tykkelse på 11 mm.  De fås 3 kronograf urskiver og med datovisning. De flotte Norlite kronograf ure, findes med urremme i lækker blød læder eller de stilsikre strømlinede meshremme i farver der matcher urkassen.

Watchmen.dk er både lagerførende af en stor del af NORLITE sortiment, har en fysisk udstilling af ure i vor butik i Assens på Fyn samt dag-til-dag levering direkte fra NORLITE