SUPERDRY  ure - Nyt brand hos Watchmen.dk

Så har vi fået et nyt og ungt mærke i shoppen. SUPERDRY. Mærket er nok mest kendt som et upcoming tøjbrand, som siden sin etablering i 2003 har været kendt som et friskt og hipt designmærke.

SUPERDRY er et britisk mærke, som er meget inspireret af globale trends. De arbejder meget med kreative farvemiks, grafiske mønstre og i det hele taget en urban street style. En stor inspirationskilde er den japanske tradition for grafik, som mikses med britisk street style. 

SUPERDRY ure, vil ligesom tøjmærket,  også kendes på et ungt design med sjove print og iøjnefaldende kombination af farver. Denne stil er blevet lagt mærke til, og blevet kendt verden over. SUPERDRY har derfor lokket mange store stjerner i deres tøj. Både Helena Christensen, David Beckham og Pixie Loft har poseret i SUPERDRY. I dag ses mærket ofte i store storcentre og strøgbutikker verden over. 

Brandets filosofi er rimelig enkel med et producere et lækkert produkt og anvende kvalitetsstoffer for at skåne miljøet. Som et kendt street brand satses der på holdbare produkter som kan tåle en aktiv livsstil.

SUPERDRY ure er alle med hård urkasse i plast og en silicone rem i en super kvalitet, og med det velkendte navn trykt enten tydeligt på remmen eller i urkassen, og de japanske skrifttegn går også igen på de fleste urmodeller. Urene er karakteret ved at være lavet af super god kvalitet, som kan holde til både et aktivt arbejdsliv, til det urbane liv og når der skal være fest i gaden

Se vores sortiment af SE SUPERDRY ure her