Guides til Daniel Wellington

Lær dit Daniel Wellington bedre at kende med denne guide – vi går dig igennem de væsentligste ting du har behov for at vide om Daniel Wellington.

Officiel forhandler

Watchmen.dk er officiel forhandler af urene fra Daniel Wellington, hvorfor du er sikret originale produkter. Har du yderligere spørgsmål kan du kontakte kundeservice på kundeservice@watchmen.dk.

Vandtætheden af Daniel Wellington urene

Urene fra Daniel Wellington er alle vandtættet til 3 ATM, hvilket er den teoretiske trykpåvirkning de kan modstå, før de tager skade.

Ure som er angivet til at holde til 3 ATM, er ikke designet til at neddykke i vand eller anden lignende påvirkning som brusebad. Med mindre ure har angivet dybde, f.eks. 30 m , er de ikke designet til neddykning i vand. Daniel Wellington urene kan holde til at du f.eks. vasker dine hænder/ansigt, eller ved regn. Dog vil vi aldrig anbefale at udsætte urene for vand, da det vil slide på remmene hurtigere.

Der medfølger altid gaveæske med urene

Ved køb af at ure fra Daniel Wellington får du altid en gaveæske med i købet, sammen med en manual, certifikat samt et værktøj til skift af remmen. Gaveæsken er af høj kvalitet betrukket med læder, hvilket matcher de stilrene ure rigtig godt. Det er en æske som er perfekt hvis uret er beregnet som gave, til f.eks. jul, konfirmation eller fødselsdag.

Materialer af høj kvalitet

Alle urene fremstillet i materialer af høj kvalitet, heriblandt stål, læder og nylon. Ruden på urene er fremstillet af hærdet mineralglad, som er særlig modstandsdygtigt overfor stød og ridser. Køber du et Daniel Wellington, er du sikret et pålideligt ur i lang tid.

Urværk og batteri

Urene bliver drevet af et japansk urværk, som fremstillet af de anerkendte Miyota. Disse er blandt verdenens største producenter af quartz urværk af høj kvalitet, hvor de benytter nogle simple udgaver i til Daniel Wellington. Disse urværker er også af typen quartz, med et tilhørende batteri som typisk går i et par år. Der kan indstilles minutter og timer. Der er ingen dato eller sekundvisere.

Størrelse af urene

Watchmen.dk fører Daniel Wellingtons herreure, som alle er designet således de fleste mænd kan bære dem. Urkassen har en størrelse på henholdsvis 40 og 36 mm, med en tykkelsen på 6 mm, og en urrem på 20 mm i bredden. Selve længden af remmene kan justeres, hvorfor de fleste mænd kan bære uret rundt om deres håndled. 

 

Se alle urene fra Daniel Wellington her