Til dig der ikke vil have et traditionelt armbåndsur, har vi nu et pænt udvalg af flotte Smartwatches, der er til at betale. De er udviklet af det spanske firma DTU Tecnologic.

Det er et firma der har mere end 10 år på bagen indenfor teknologi. Grundlæggeren Joan Bertrana er en verdensmand og livnyder, med en dyb interesse for udvikling af fremtiden teknologi. Hans mission er at udvikle produkter, der gør livet lettere for menneskets hverdag.

Det er lykkedes firmaet at skabe en kombination af design og teknologi, og dermed udvikle produkter til det moderne menneske.

DCU Tecnologic præsenteret i såvel Europa og Asien, og sælger i dag globalt. Ambitionen om at skabe produkter med en god value for money til den moderne livsstil er fortsat drivkraften, og smart watches som kan monitorere din sundhedstilstand og give brugeren vigtige data for ens sundhed, og være en hjælp i dagligdagen

I vores sortiment er der både flotte Smartwatches til mænd og kvinder, men mange af dem er unisex modeller der kan bruges af alle. En del af modellerne kommer både med en pæn meshrem og en mere praktisk silikonerem. Eller sampak med silikone og læderrem. På den måde kan du fornye det udtryk dit smartwatch får. Urene er i den prisbillige ende og koster fra kr. 599,-

Et Smartwatch fra DCU Tecnologic har alle de nødvendige funktioner til en aktiv hverdag.

Se urene fra DCU Tecnologic her